Uploaded 15.04.2019

 

--

  

 

CONVOCATOR

 

Nr. înreg.   1517 /15.04.2019

 

In vederea participarii la negocierea Contractului Colectiv de Munca la nivel de Unitate, trebuie sa procedati la alegerea reprezentatilor dvs. Acestia se aleg prin vot secret, de catre cel putin jumatate plus unu din numarul total de salariati ai unitatii, S.C. Asitel Agent de Asigurare S.R.L., in conditiile stabilite de Codul muncii. Va rugam ca, pana la data de 03.05.2019, sa prezentati procesul-verbal privind alegerea reprezentantilor salariatilor desemnati in vederea deschiderii negocierii contractului colectiv de munca la nivel de unitate.

 

In temeiul dispozitiilor din Codul muncii si legea 130/1996 privind contractul colectiv de munca, reprezentantii salariatilor sunt invitati sa se prezinte in ziua de 06.05.2019, ora 10.00, la sediul nostru din Str. Calea Turzii nr. 150, Cluj-Napoca, jud. Cluj, in sala de sedinte, in vederea comunicarii informatiilor pe care angajatorul le pune la dispozitia reprezentantilor salariatilor precum si a stabilirii locului si calendarului reuniunilor.

 

Departamentul Resurse Umane va afisa prezentul convocator la loc vizibil, la sediul angajatorului, la punctul de lucru din Sibiu, str. Târgu Peștelui nr. 18/II, jud. Sibiu si pe site la adresa: www.asitel.ro

 

 

Data emiterii:   15.04.2019                                                                Directori Generali

                                                                                                                 Roxana Brastan ______________

                                                                                                          Sergiu Rusu _________________

                                                                                                               

 

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate și Politica de utilizare Cookies.