Uploaded 24.02.2020

 

 

--

 

 

 

CONVOCATOR

 

 

 

Nr. înreg. 1877 /24.02.2020

 

 

 

In vederea participarii la negocierea Contractului Colectiv de Munca la nivel de Unitate, trebuie sa procedati la alegerea reprezentatilor dvs. Acestia se aleg prin vot secret, de catre cel putin jumatate plus unu din numarul total de salariati ai unitatii, S.C. Asitel Agent de Asigurare S.R.L., in conditiile stabilite de Codul muncii. Va rugam ca, pana la data de 13.03.2020, sa prezentati procesul-verbal privind alegerea reprezentantilor salariatilor desemnati in vederea deschiderii negocierii contractului colectiv de munca la nivel de unitate.

 

 

 

In temeiul dispozitiilor din Codul muncii si legea 130/1996 privind contractul colectiv de munca, reprezentantii salariatilor sunt invitati sa se prezinte in ziua de 16.03.2020, ora 10.00, la sediul nostru din Str. Calea Turzii nr. 150, Cluj-Napoca, jud. Cluj, in sala de sedinte, in vederea comunicarii informatiilor pe care angajatorul le pune la dispozitia reprezentantilor salariatilor precum si a stabilirii locului si calendarului reuniunilor.

 

 

 

Departamentul Resurse Umane va afisa prezentul convocator la loc vizibil, la sediul angajatorului, la punctul de lucru din Sibiu, str. Târgu Peștelui nr. 18/II, jud. Sibiu si pe site la adresa: www.asitel.ro

 

 

 

Data emiterii:   24.02.2020                                                                Directori Generali

 

                                                                                                                 Roxana Brastan ______________

 

                                                                                                

 

                                                                                                               

 

 

 

 

 

               

 

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate și Politica de utilizare Cookies.